Om oss

Våre konsulenter er spesialister innen rådgivning, prosjektledelse, løsningsarkitektur og implementering. Vi har over 20 års erfaring fra komplekse IT-virksomheter og transformasjon for å møte moderne krav til tjenester og leveranser

vegard_01web-kvadratisk

Vegar Norum

Seniorkonsulent/teknisk prosjektleder

Vegar har jobbet mer enn 20 år i IT-bransjen. De siste 15 årene har han jobbet med omfattende leveranser til norsk og nordisk næringsliv, finanssektor og offentlig virksomhet innenfor både stat, kommune og helsesektor.

Sentrale oppgaver har vært design, rådgivning og implementasjon av hovedsakelig Microsoft og Citrix plattformer.  Vegar besitter en sterk teknisk forståelse og breddekompetanse, og har en evne til å se helheten og sammensetningen mellom forskjellige teknologier.

Gjennom sitt arbeid har Vegar Norum opparbeidet seg betydelig erfaring innen disse områdene og kan vise til svært gode resultater.

 

finn-web-kvadratisk

Finn Sunde

Seniorkonsulent/teknisk prosjektleder (Senior solution architect)

Jeg liker å få til løsninger på komplekse problemer med kreativ tenkning og godt lagarbeid.

Finn har ekstra fokus på å bygge gode relasjoner for å lykkes med å løse komplekse problemer. Han setter seg inn i virksomhetens forretning, kundeverdier og hovedmål og sørger for at prosjekter og linjeaktiviteter oppnår varige gevinster.

Med lang erfaring fra flere vellykkede virksomhetsoverdragelser, migreringsprosjekter og oppgraderinger vet han hva som skal til i praksis av arbeidsinnsats og aktiviteter slik at prosjektene lykkes.

 

jonGundersen_lowres

Jon Petter Gundersen

Senior prosjektleder

Jon Petter har mange års erfaring fra å lede større prosjekter i offentlig og privat sektor. Som prosjektleder har han et sterkt fokus på resultater og at disse skapes best gjennom et velfungerende prosjektteam. 

Gjennom sine år som prosjektleder innenfor IKT i helsesektoren og forretning i bank og finans har han opparbeidet seg kompetanse og erfaring fra de fleste områder innen prosjektlederfaget. Dette kombinert med sertifisering innenfor Prince 2 og smidig prosjektmetodikk gjør han i stand til å kunne levere komplekse prosjekter i store organisasjoner. 

Jon Petter er utdannet Siviløkonom og har lederutdanning fra forsvarets befalsskole.

JarleMartinsen_midres

Jarle Martinsen

Seniorkonsulent/teknisk prosjektleder 

Jarle har mer enn 25 års erfaring i IT-bransjen med solid kompetanse på design/arkitektur, rådgivning, prosjektledelse og implementering av sentraliserte, sikre driftsløsninger med tilgang for heterogene server og klientplattformer.

Fra et prosessperspektiv ivaretar Jarle planlegging, kartlegging, design/arkitektur, implementering, optimalisering, feilsøking, etablering av rutiner, kompetanseoverføring, dokumentasjon, rådgivning og kvalitetssikring. Han har i tillegg over mange år jobbet som kursinstruktør ved autorisert kurssenter med fokus på desktop, applikasjon og virtualisering basert på produkter fra Citrix og VMware.

Jarle har inngående kunnskap og erfaring fra store prosjekter privat, statlig og kommunalt hvor der det er svært høye krav til løsningenes tilgjengelighet, brukervennlighet, ytelse og sikkerhet.

Hvordan kan vi hjelpe med deres prosjekt?